• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • McLeish beletörődött Hart elvesztésébe  A Birmingham City menedzsere, Alex McLeish úgy tervezi, két-három játékos vesz ebben a hónapban, de Joe Hart nem lesz közöttük.

  A Manchester City 22 éves kapusa ezt a szezont kölcsönben tölti a birminghamieknél. Olyan jó teljesítményt nyújt, hogy sokak szerint ő lehet majd az angol válogatott első számú kapusa a nyári világbajnokságon.

  Valóban rengeteg érdeme van abban, hogy csapata már 11 mérkőzés óta nem kapott ki a Premier League-ben. Többször felmerült, hogy a Birmingham véglegesítené a szerződését, de McLeish szerint erre semmi esély.

  “Megkérdeztük a Manchester Cityt Hartról, de ők nem akarnak megválni tőle, így nem tehetünk semmit a megtartásáért” – mondta a skót menedzser.

  “Hogy őszinte legyek, már nyáron is mondták, amikor kölcsönvettük, hogy nem szeretnék véglegesen eladni. Számítanak rá a későbbiekben.”

  “Amikor megérkezett a csapathoz és lejátszotta az első néhány meccsét, sokan azt mondták, hogy le kellene cserélnem. Én azonban láttam a biztató jeleket a játékában és igazam lett.”

  “Sokat beszéltem vele, megmondtam, hogy min változtasson, azóta pedig rengeteget fejlődött. Mindig szeretne egyre jobbá válni, mivel az a célja, hogy egy nap ő legyen a világ legjobbja.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: