• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • McLeish beletörődött Hart elvesztésébe



    A Birmingham City menedzsere, Alex McLeish úgy tervezi, két-három játékos vesz ebben a hónapban, de Joe Hart nem lesz közöttük.

    A Manchester City 22 éves kapusa ezt a szezont kölcsönben tölti a birminghamieknél. Olyan jó teljesítményt nyújt, hogy sokak szerint ő lehet majd az angol válogatott első számú kapusa a nyári világbajnokságon.

    Valóban rengeteg érdeme van abban, hogy csapata már 11 mérkőzés óta nem kapott ki a Premier League-ben. Többször felmerült, hogy a Birmingham véglegesítené a szerződését, de McLeish szerint erre semmi esély.

    “Megkérdeztük a Manchester Cityt Hartról, de ők nem akarnak megválni tőle, így nem tehetünk semmit a megtartásáért” – mondta a skót menedzser.

    “Hogy őszinte legyek, már nyáron is mondták, amikor kölcsönvettük, hogy nem szeretnék véglegesen eladni. Számítanak rá a későbbiekben.”

    “Amikor megérkezett a csapathoz és lejátszotta az első néhány meccsét, sokan azt mondták, hogy le kellene cserélnem. Én azonban láttam a biztató jeleket a játékában és igazam lett.”

    “Sokat beszéltem vele, megmondtam, hogy min változtasson, azóta pedig rengeteget fejlődött. Mindig szeretne egyre jobbá válni, mivel az a célja, hogy egy nap ő legyen a világ legjobbja.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: