• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Luiz bocsánatkérést vár el Aguerotól!  A Chelsea védője, David Luiz elvárja azt, hogy Sergio Aguero bocsánatot kérjen tőle, miután 2 lábbal csúszott be az FA Kupa elődöntőben.
  Az argentin csatár létfontosságú gólt szerzett a City 2-1-es győzelmekor, de később gondatlanul csúszott be a brazil válogatottnak.
  Luiz, aki lekönyökölte Aguerot, szerint a győztes bocsánatot kellene kérjen tőle.
  “Sokan beszéltek nekem erről a becsúszásról. Nem láttam, mivel a hátamtól jött. Nem beszélhetek erről.
  “Éreztem egy picit. Aguero nagyszerű játékos, és szerintem őszinte kellene legyen saját magával, így:”Nem szeretem a csúnya becsúszásokat, nem szeretem ezt tenni.”
  “Megbocsátok mindenkinek. Az emberek boldogok, mikor Aguero betalál, és játszik. Sokan ezt mondták nekem:”Bocs, de ez nem én vagyok, és ez nem jó a focinak. Sok gyerek is látja a meccset, és jó dolgokat akarnak látni, nem rosszat.”
  Arról kérdezték, hogy megbocsátana e, ha az argentin cipőjében lenne.
  “Persze, megbocsátok mindenkinek. Jó dolgokat akarok mutatni az embereknek-a futball szép, ha jó dolgokat mutatsz, és ha ilyen meccseket látsz. Mindkét csapat nyerni akart, mindkettő helyzeteket dolgozott ki, és jó dolgokat próbált.
  “Sokszor a meccs alatt csak 5 másodperc kell, hogy dühös légy, és olyat tegyél, amit nem akarsz. Nem láttam még Aguerot, hogy csúnyán becsússzon. Úgy gondolom, ez egy 5 másodperces harag volt, és megbocsátok neki.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: