• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • McLeish nem vágyik nagyobb klubhoz  Alex McLeish saját elmondása szerint még legalább két évig szeretne a Birmingham City menedzsere maradni.

  A korábbi skót szövetségi kapitány nem töri magát, hogy új szerződést kössön a kék mezes klubbal, de ez nem jelenti azt, hogy már nem érzi jól magát a St Andrews stadionban.

  Az 51 éves szakember eddig remek munkát végzett a birminghamieknél, hiszen tavaly visszajuttatta őket a Premier League-be, jelenleg pedig a kilencedik helyen áll a csapat. Ennek tükrében nem meglepő, hogy a Liverpoollal kapcsolatban is felmerült a neve.

  “Még nem igazán ültünk le a vezetőséggel, hogy új szerződésről tárgyaljunk. Hová siessünk? Még van két meccs a szezonból, még csak április van” – mondta McLeish.

  “Nem értem, mi okom lenne távozni. Jó érzés hallani, hogy mekkora csapatokkal hoznak szóba, de ezek a klubok nagyobb nevű menedzserekre vadásznak, akik jóval többet értek már el, mint én.”

  “Nekem is jól alakult eddig a pályafutásom, de nem vehetem fel a versenyt az olyanokkal, akik nyertek már valamilyen nemzetközi trófeát vagy bajnokságot.”

  “Most csak a Birmingham Cityre koncentrálok, még legalább két évig szeretnék itt dolgozni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: