• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Allardyce nem távozik a West Hamtől!  Sam Allardycenak nincs szándékában távozni a csapattól, mivel biztos abban, hogy feljebb tudja vinni a csapatot.
  AllardyceA West Hamnek nehéz szezonja volt, és a bennmaradása is veszélybe került, miután 4 vereséget is szenvedett egymás után, de még most sem teljesen biztos a bennmaradásban.
  Allardycet a szurkolók is kritizálták, és a WBA elleni 1-0-ás vereség alkalmával egy olyan plakátot raktak ki, amelyen az edző elbocsátását kérték.
  Allardyce viszont biztos abban, hogy megfordul majd a csapat szerencséje, és maradni akar.
  “Maradni akarok, és segíteni a csapat feljebb kerülését,”írta a London Evening Standard.
  “Nem jó az, ha csak a bennmaradást harcolsz.
  “Ha ezt alkalmazod edzőként, akkor nem vagy túl ambiciózus. Segíteni akarok a növekedésben, és abban, hogy többet nyerjünk, mint amennyit veszítünk.
  “Nem rejtem el azt, hogy a szurkolók jobb teljesítményt várnak el tőlem. Láttam a plakátot a West Brom ellen, és megértem őket.
  “Én az alkalmazóimnak tartozok felelősséggel, de a szurkolóknak is.
  “De nem hárítom rájuk a felelősséget, mivel nem lenne miért. Megértem a dühüket. Nem csak az számít amit egyes szurkolók mondanak, bár az ő véleményük befolyásolja a játékosokat.
  “Ha nem teljesítünk olyan jól, mint ahogy ezt ők elvárnák-ahogy most megy-akkor ők segíthetnek minket, de rosszabbá is tehetik a helyzetet.
  “Tudom, hogy ez mennyire nehéz most nekik, mivel azért jönnek a Boleyn Groundra, hogy jó játékot lássanak a csapattól, és azért, hogy lenyűgöző játék legyen.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: