• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A hibák Mikel helyébe kerülhetnek



    Elképzelhető, hogy a Chelsea menedzsere, Luiz Felipe Scolari kirakja a csapatból John Obi Mikelt a BL-ben elkövetett hibái miatt.

    A Bajnokok Ligájában a Kékek 3-1-re kaptak ki a rossz formában lévő AS Romától, Mikel az olaszok két góljánál is hibázott. Elképzelhető, hogy emiatt vasárnap, a Blackburn Rovers ellen nem ő, hanem a csapat új szerzeménye, Mineiro kezd majd.

    A 33 éves brazilt Scolari azelőtt mutatta be a sajtónak, hogy a játékosok elutaztak volna Észak-Angliába. Emiatt sokan úgy gondolják, hogy a középpályás kezdőként kap majd lehetőséget az Ewood Parkban.

    A korábbi Hertha Berlin-játékos azonban nem kívánta sem megerősíteni sem cáfolni a feltételezéseket.

    “A többi játékossal egy oldalon állunk, nem vagyunk ellenfelek, nem fogok harcolni velük egy helyért a csapatban.” – mondta Mineiro.

    “Egy csapat vagyunk, itt minden a klubról szól és arról, hogy a játékosok mindent megtegyenek a klubért.”

    “Két hónapja, mikor először hallottam, hogy a Chelsea érdeklődik irántam, nagyon boldog voltam, hiszen akkor éppen nem játszottam. Remek lehetőséget kaptam a bizonyításra, ettől nagyon boldog vagyok.”

    “Amikor egy csapatról beszélünk, akkor egy olyan csapatról van szó, amely együtt játszik. Bárki, aki jó fizikai állapotban van és jól játszik, lehetőséget fog kapni.”

    “Szeretnék a lehető legjobb formába kerülni, mert a menedzser mindenkitől azt várja el, hogy játékra készen álljon, ha szükség van rá a csapatban.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: