• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • N’Zonzi a legjobb 10ben akar végezni a Stokeal!  Steven N’Zonzi győzni akar az utolsó körben, hogy a csapattal a legjobb 10ben végezzen, ami a legjobb helyezése lenne a csapatnak.
  Miután megnyerte a Stoke az első meccsét 13 után, azután 7 pontot szedett össze a 12ből, és bennmaradt. Most csak 2 ponttal van lemaradva a Stoke a 10. West Hamtől.
  A francia középpályás szerint a csapat nagyon koncentrálni fog az utolsó meccsre a Southampton ellen, mert a feljutás utáni legjobb helyezését akarja elérni.
  “Jó, hogy már biztonságban vagyunk, de a legjobb 10 ben akarunk végezni.
  “Ez az utolsó meccs, és stílusosan akarunk játszani.
  “Mindig jó helyen akarsz végezni,hogy jó érzéssel menj el a nyári szünetre.
  “Ez egy hosszú, nehéz szezon volt, és készen állunk a szünetre. De ezelőtt le kell győzzük a Southamptont, hogy a legjobb 10ben végezzünk, ezáltal pedig pénzügyileg is segítsük a klubot.”
  N’Zoni már megérezte azt, hogy milyen kiesni, a Blackburnk Roversnél, és a Stoke edző, Tony Pullis szerint ez előny volt, amikor leszerződtették augusztusban.
  “Ez egy jó első év volt számomra,”mondta N’Zonzi. “Persze, hogy vannak jobb és rosszabb időszakok, és meccsek, amikor jól játszottunk, és olyanok, amikor kevésbé.
  “A foci nehéz, ezt megtanultam itt. Van amikor új csapathoz mész, de jól érzem itt magam, és élvezem, hogy a Stoke része lehetek.
  “Reméljük, hogy a jövő szezon jobb lesz, és remélem, hogy ezt meg tudjuk csinálni. Ezek a mi elvárásaink.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: