• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Huth elfogadja a büntetését!  A Stoke védője, Robert Huth 3 meccsre lesz eltiltva, miután nem fellebbezett az FA döntése ellen, amit erőszakos magatartásért kapott.
  A németet kedden büntették meg, miután összecsapott Philippe Senderossal, a Fulham ellen, amikor is a csapat 1-0ás vereséget szenvedett.
  Huth kihagyja az e hétvégi fordulót, ahol a West Ham ellen meccselnek, majd a Newcastle és a West Brom elleni meccset is.
  A Stoke ezt írta hivatalos honlapjára:” A Stoke City elismeri, hogy Robert Huth erőszakosan viselkedett az előző meccsen, a Craven Cottageon.”
  A meccsről szóló videó felvételek alapján Huth Senderos alkarját fogta meg. A Stoke szem előtt tartotta azt, hogy egy esetleges fellebezés esetén akár 1 meccsel is hosszabb lett volna az eltiltási időszak, így nem fellebbeztek.
  Huth hiánya megtöri a Stoke középvédőpárosát, melyet ő és Ryan(Shawcross) alkotnak.
  Shawcross, és a vezetőedző Tony Pullis most el kell döntse azt, hogy kit fog középen játszatni.
  A Stoke kölcsönadta Matthew Upsont a Brightonnak az előző hónapban, így nincs már egyetlen középvédő sem a keretben a felsoroltakon kívül.
  A sokoldalú AEÁ-beli válogatott Geoff Cameron lesz így a legesélyesebb jelölt a posztra, de szóba jöhet Ryan Shutton és Marc Wilson is.
  Wilson a Fulham ellen tért vissza a pályára lábtörése óta, és boldog lenne, ha ő tudná helyettesíteni Huthot, ha ezt kérnék tőle.
  Az ír válogatott ezt mondta a Sentinelnek: ” Bárhol játszanák a csapatban, és teszem a dolgomat. Volt olyan, hogy a Portsmouthban minden középvédő megsérült, így 20 meccsig én játszottam ezen a poszton.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: