• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson büszke csapatára  A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint csapata helyzetkihasználása visszatért a rendes kerékvágásba a West Bromwich Albion 5-0-ás kiütésével.

  A Manchester United-játékosok öröme1999 februárja óta ez volt a United legnagyobb különbségű idegenbeli győzelme, akkor a Nottingham Forestet verték 8-1-re. A meccsen Cristiano Ronaldo kettő, Dimitar Berbatov, Carlos Tevez és Nemanja Vidic egy-egy gólt szerzett.

  A Vörös Ördögök kapusa, Edwin van der Sar megdöntötte Petr Cech 2004/05-ös szezonban felállított rekordját, azaz már több, mint 925 perce senki nem talált be a kapujába bajnoki meccsen.

  A manchesteriek 11 meccse nem kaptak gólt az élvonalban, ami szintén új rekord.

  “A csapat könyörtelenül kihasználta a helyzeteit, erre idén még nem volt példe, de reméltük, hogy mihamarabb bekövetkezik.” – mondta a skót mester.

  “Vártuk, hogy hamarosan eljön ez a pillanat, mivel nagyszerű képességű csatáraink vannak. Ma először ezt meg is mutattuk.”

  “Az első tíz percben nagyon jól játszott a West Brom és védekezésre kényszerítettek minket, de ahogy átvittük a labdát a térfelükre, mindig veszélyeztettük a kapujukat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: