• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson büszke csapatára



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint csapata helyzetkihasználása visszatért a rendes kerékvágásba a West Bromwich Albion 5-0-ás kiütésével.

    A Manchester United-játékosok öröme1999 februárja óta ez volt a United legnagyobb különbségű idegenbeli győzelme, akkor a Nottingham Forestet verték 8-1-re. A meccsen Cristiano Ronaldo kettő, Dimitar Berbatov, Carlos Tevez és Nemanja Vidic egy-egy gólt szerzett.

    A Vörös Ördögök kapusa, Edwin van der Sar megdöntötte Petr Cech 2004/05-ös szezonban felállított rekordját, azaz már több, mint 925 perce senki nem talált be a kapujába bajnoki meccsen.

    A manchesteriek 11 meccse nem kaptak gólt az élvonalban, ami szintén új rekord.

    “A csapat könyörtelenül kihasználta a helyzeteit, erre idén még nem volt példe, de reméltük, hogy mihamarabb bekövetkezik.” – mondta a skót mester.

    “Vártuk, hogy hamarosan eljön ez a pillanat, mivel nagyszerű képességű csatáraink vannak. Ma először ezt meg is mutattuk.”

    “Az első tíz percben nagyon jól játszott a West Brom és védekezésre kényszerítettek minket, de ahogy átvittük a labdát a térfelükre, mindig veszélyeztettük a kapujukat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: