• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Demichelis türelmetlenül várja a Citys bemutatkozását!  Az argentin védő szerint a térde jobban reagált az edzésekre, mint gondolta, és most már az Etihadon is be akar mutatkozni.Demichelis2
  Az argentint a játéktól eddig egy térdsérülés tartotta távol, viszont egy lépéssel közelebb került a bemutatkozáshoz, mivel játszhatott a Rochdale elleni tartalék meccsen.
  Demichelis 5 millióért érkezett szeptemberben az Atleticotól, ahol csak 2 hónapot töltött.
  “Fontos volt, hogy játsszak, és hogy visszanyerjem az önbizalmam. Nagyszerű volt játszani, és érezni azt, hogy milyen érzés ez,”mondta a csapat hivatalos weboldalának.
  “A térdem jó volt, és nagyon boldog vagyok, hogy újra keményen dolgozhattam.”
  A csapatot az egykori Arsenal legenda, Patrick Vieira vezette, és Demichelis védekező középpályást játszott a többnyire, U21esekből álló csapatban.
  “Már sokszor játszottam ezen a poszton, és az edző is tudta ezt. Jó volt újra játszani, és a labdához érni. Minden jól ment.
  “Nagyszerű volt a csapat, és a többi játékos is. Úgy gondolom, hogy Patricknál jó kezekben vannak.
  “Nagyszerű az, hogy profi felkészítést kapnak, és biztos vagyok abban, hogy több közülük szép dolgokat fog még mutatni City mezben a jövőben.”
  A sérülése enyhültével Demichelis azt is elismerte, hogy jól érzi magát Manchesterben.
  “Nehéz volt eleinte a sérülésem miatt, de így legalább mindenkivel találkoztam a csapattól, és most már jól tudok tárgyalni mindenkivel, így minden fantasztikus, és alig várom a bemutatkozást.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: