• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Demichelis türelmetlenül várja a Citys bemutatkozását!



    Az argentin védő szerint a térde jobban reagált az edzésekre, mint gondolta, és most már az Etihadon is be akar mutatkozni.Demichelis2
    Az argentint a játéktól eddig egy térdsérülés tartotta távol, viszont egy lépéssel közelebb került a bemutatkozáshoz, mivel játszhatott a Rochdale elleni tartalék meccsen.
    Demichelis 5 millióért érkezett szeptemberben az Atleticotól, ahol csak 2 hónapot töltött.
    “Fontos volt, hogy játsszak, és hogy visszanyerjem az önbizalmam. Nagyszerű volt játszani, és érezni azt, hogy milyen érzés ez,”mondta a csapat hivatalos weboldalának.
    “A térdem jó volt, és nagyon boldog vagyok, hogy újra keményen dolgozhattam.”
    A csapatot az egykori Arsenal legenda, Patrick Vieira vezette, és Demichelis védekező középpályást játszott a többnyire, U21esekből álló csapatban.
    “Már sokszor játszottam ezen a poszton, és az edző is tudta ezt. Jó volt újra játszani, és a labdához érni. Minden jól ment.
    “Nagyszerű volt a csapat, és a többi játékos is. Úgy gondolom, hogy Patricknál jó kezekben vannak.
    “Nagyszerű az, hogy profi felkészítést kapnak, és biztos vagyok abban, hogy több közülük szép dolgokat fog még mutatni City mezben a jövőben.”
    A sérülése enyhültével Demichelis azt is elismerte, hogy jól érzi magát Manchesterben.
    “Nehéz volt eleinte a sérülésem miatt, de így legalább mindenkivel találkoztam a csapattól, és most már jól tudok tárgyalni mindenkivel, így minden fantasztikus, és alig várom a bemutatkozást.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: