• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A 12 millió fontért igazolt Remy Cabella szerint Alan Pardew helyesen döntött, amikor padoztatta őt!  A francia eddig csak küszködött, viszont a Tottenham ellen gólpasszt tudott adni, a hétvégén.Remy-Cabella
  Remy Cabella elmondta, hogy sértette a büszkeségét a padoztatás, viszont jól döntött Pardew, amikor padoztatta.
  A francia támadó középpályás a Montpelliertől érkezett a nyáron, de csak 3 meccsen volt kezdő, a többin pedig csak a padon ült, mivel nem talált be.
  A White Hart Lanen a szünetbe jött be, vasárnap, és gólpasszal segítette csapatát idei első idegenbeli győzelméhez.
  A 24 éves játékos nem is kritizálta Pardewt a bánásmód miatt.
  “Logikus volt,”mondta a L’Equipenek.
  “Kezdő voltam az első 2 hónapban, de nem rúgtam gólt, és gólpasszt se adtam.
  “Az, hogy a padon ültem, és nem játszottam a Swansea ellen, érzékenyen érintett, de nem adtam fel, és keményebben dolgoztam, és így beállhattam a 2.félidőre. Ez volt az első gólpasszom, ez pedig növeli az önbizalmamat.
  “Pardew sokat beszélt velem, nagyon egyenes volt. Mikor a padra ültetett, akkor elmondta, hogy mi a jó, és mi nem. Azt akarta, hogy én jelentsem a különbséget, azt, aki gólokat szerez, viszont eddig ez nem jött össze, emiatt nem is játszottam. Most csak a gólszerzésre gondolok.”
  Cabella elmondta, hogy sokat gyúrt azért, hogy jó lehessen a Premier Leagueben is. Elismerte azt, hogy még mindig fáradt a VB után.
  “Életem legjobb pillanata volt a VB, Brazíliában, ez a legszebb dolog. Minden tökéletes volt. Nem volt teljesen egyértelmű nekem az, hogy nem játszottam.
  “Ez csak további kérdéseket szült bennem. Tagja voltam a francia csapatnak, és még mindig ott vagyok. Csak rajtam múlik, hogy továbbra is válogatott legyek, mivel én kell jó legyek a klubomban.”

  Forrás:www.mirror.co.uk
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: