• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Henry nem szeretne a Cityhez igazolni



    Thierry Henry elmondta, hogy jól érzi magát a Barcelonánál és szeretne véget vetni a Manchester Cityvel kapcsolatos találgatásoknak.

    Angol és francia sportlapok is arról cikkeztek, hogy a korábbi Arsenal-játékost januárban megpróbálja majd magához csábítani a manchesteri alakulat. Henry csak egy a sok játékos közül, akiknek neve azután került szóba a Cityvel kapcsolatban, hogy a klubot felvásárolta az Abu Dhabi United Group.

    A találgatások valószínűleg a francia támadó szeptemberi nyilatkozatán alapulnak, akkor ugyanis azt mondta, rosszul érzi magát Spanyolországban, mivel keveset játszik, gyakran sérült és Pep Guardiola is gyakran játszatja bal szélsőként.

    Tegnap azonban már arról beszélt, hogy boldog a Nou Campban és szeretne véget vetni a jövőjével kapcsolatos találgatásoknak.

    “Egy biztos, a Manchester Cityvel kapcsolatos híreszteléseknek véget kell vetni.” – mondta Henry.

    “Idén három meccset játszottam a bajnokságban és két gólt lőttem. Összesen két meccsen nem vettem részt, mert beteg voltam.”

    “Messi kétszer ült a padon, csakúgy, mint Eto’o, Alves pedig az utóbbi meccseken nem jutott szóhoz. A menedzser tehát folyamatosan cserélgeti a játékosokat, de az újságírók mégis csak akkor kezdenek el cikkezni, ha én nem vagyok a pályán. Írjanak végre másról is!”

    “Ott volt például, mikor Puyol nem játszott a Betis ellen Alves a keretben sem volt, Messi kihagyta a Santander, Eto’o pedig az Espanyol elleni találkozót. Ha már írnak, írjanak mindenkiről!”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: