• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Malouda távozással fenyegetőzik



    Florent Malouda komolyan el fog gondolkodni a klubváltáson, ha nem kap állandó játéklehetőséget a Chelsea-nél.

    A Kékek új mestere, Carlo Ancelotti rendszeresen 4-3-1-2-es felállásban küldi pályára csapatát, a francia szélső pedig általában csak a kispadon kap helyet.

    Nehezen viseli a mellőzöttséget, és elmondta, ha nem változik a helyzet, olyan csapatot keres magának, ahol folyamatosan játszhat.

    “Ancelotti taktikája a fizikumra helyezi a hangsúlyt. A játékunk ugyan nem olyan látványos és gördülékeny, mint volt, de ha a táblázatra pillantunk, láthatjuk, hogy hatásos” – mondta Malouda.

    “A Birmingham elleni meccs előtt beszéltem a mesterrel. Elmondtam neki, hogy szerintem túl sokat ülök a kispadon. A Manchester United és az Arsenal ellen is csere voltam.”

    “Szeretnék részt venni a világbajnokságon, de egyre inkább csökkennek az esélyeim azzal, hogy folyton a padon ülök. Persze Ancelotti dolga sem könnyű, rengeteg játékossal kell foglalkoznia.”

    “Ennek ellenére jól érzem magam, ha pályán vagyok, de bánt, hogy a nagy meccseken nem számít rám a csapat. Nem lenne probléma új csapatot találni, de Ancelotti sem most, sem nyáron nem akar eladni senkit.”

    “Szeretem a Chelsea-t, de változnia kell néhány dolognak, hogy maradjak. Mindig, mikor új menedzser jött, bizonyítanom kellett. Tavaly kulcsjátékos voltam, most megint kezdhetek mindent elölről.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: