• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Arteta Flaminit dicséri!  Az ágyúsok kapitányhelyettese szerint a francia visszatérése révén több lehetőség van a középpályán, amire szükség lehet a sok meccses terhelés miatt.
  gun__1377772897_flamini_2013_1A francia augusztusban tért vissza, ingyen, és azóta Arsene Wenger kezdő 11-ének rendszeres tagja.
  Arteta szerint az ő szerepe kulcsfontosságú a csapatban, mivel így több a rotációs lehetőség a középpályán, amire szükség van a sok meccs miatt.
  “Úgy gondolom, hogy Flamini jelenléte segíti a csapatot, mivel több a rotációs lehetőség, és több módon is játszhatunk,”mondta a spanyol a csapat weboldalának.
  “Két emberrel is játszhatunk középen, de egyéb opciónk is van.
  “Senki sem játszott végig minden meccset idén, de egyre nagyobb a terhelés. Nagy keretre van szükség, és nem teheted meg azt, hogy csak 11 játékosod lehet.
  A 31 éves Arteta már karrierje késői szakaszába lép, de állítja, hogy még mindig a legjobb formában van.
  “Amikor ismered a tested, és tapasztalt vagy, meg kell tanuld azt, hogy ismerd ki a játékot. Egyszerűbb dolgod lesz így, és eljön az az idő, amikor élvezheted a focit, így mindenképpen folytatom. Számomra a kor csak egy szám, nagyon jól érzem magam.
  “Eljön a nap, amikor visszaesel, de én minden 3.nap játszani tudok, és meg is teszem ezt.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: