• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mourinho az Arsenalt támadja: Unalmas az, hogyha egy csapat otthon játszik és nem tud betalálni!



    A portugál nem ért egyet Mikel Arteta azon kijelentésével, hogy a Chelsea csak védekezett az ágyúsok ellen. Elmondta még azt is, hogy a Liverpool csak a jobb programja miatt áll az élen jelenleg.Mourinho
    Az ágyúsok kapitány helyettese, Mikel Arteta azt mondta a Chelsea elleni meccs után, hogy a “Chelsea csak védekezni akart, és mi akartunk nyerni. Az Arsenal szurkolók unalmasnak nevezték a Chelseat a meccs végén.
    Az Arsenal csak 2 alkalommal lőtt a kapura az Emiratesben, ami kevesebb, mint amit a kékek produkáltak. Mourinho szerint az unalmasság így inkább az Arsenalra lenne igaz.
    Mourinhot idézte a Daily Mirror: “Unalmasnak neveztek minket, de úgy gondolom, hogy az az unalmas, mikor a hazai csapat nem tud gólt szerezni.
    “Nincs olyan hazai szurkoló a világon, amely azt várná el otthon, hogy a csapata ne találjon be, vagy ne nyerjen. Ha valamelyik csapat unalmasnak nevezhető az az Arsenal, lévén, hogy Petr Cech egy lövést sem kellett védjen.
    “Nem egybeesés az, hogy az Arsenal elleni meccs előtt 1 hetünk volt dolgozni, ami már a nyár óta nem jött össze. 3 napunk volt arra, hogy dolgozzunk a taktikán, vagy bármi máson, amin dolgozni akartam.
    A Liverpoolról pedig azt mondta, hogy kevésbé hektikus a programja:”Mindenen tudtunk dolgozni, és ez egy különleges hét volt számunkra. Olyan hetünk volt, mint amilyen hete van a Liverpoolnak minden héten.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: