• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Chelsea leigazolta Mineirót



    A Chelsea mestere, Luiz Felipe Scolari Mineiróval erősítette tovább csapata keretét. A brazil középpályás a szezon végéig írt alá a Kékekkel.

    A 24-szeres brazil válogatott játékos szabadúszó volt az előző szezon vége, akkor ugyanis a Hertha Berlin elküldte.

    A Chelsea-nek szüksége volt egy új védekező középpályásra, hiszen Claude Makelele nyáron távozott, Michael Essien pedig súlyos térdsérülést szenvedett.

    “Rá nagy szükségünk volt, mivel Michael hat hónapig nem lesz bevethető. Jelenleg csak John Obi Mikel vethető be rajta kívül védekező középpályásként.” – mondta Scolari.

    “Mineiro most még nem fog játszani, de körülbelül két hét múlva már be lehet állítani a felnőttek közé. Néhány meccs erejéig a tartalékok között kell edződnie. Örülök, hogy itt van, hiszen így több lehetőségem van a csapat összeállítását illetően.”

    “Ha nem igazoltuk volna le, lehet, hogy Juliano Bellettit, Paulo Ferreirát vagy Michael Ballackot kellene a posztján játszatnom.”

    “A Chelsea szurkolóinak csak annyit mondhatok róla, hogy ugyanolyan játékos, mint Makelele. Remekül helyezkedik és sok labdát szerez. Ő egy tipikusan olyan játékos, aki a társaiért küzd a pályán.”

    Forrás: PremierLeague.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: