• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Smolarek jól érzi magát a Boltonnál



    A Bolton Wanderers lengyel válogatott csatára, Ebi Smolarek elmondta, nagyon jól érzi magát a Reebok Stadiumban.

    A támadó kölcsönben érkezett a Wanderershez a nyári átigazolási időszak vége előtt, de csak a múlt hét végén mutatkozhatott be, mivel korábban a válogatottját kellett szolgálnia és tragédia is érte a családját.

    Annak ellenére, hogy csalódott az Arsenal elleni 3-1-es vereség miatt, derűlátó is és biztos benne, hogy mostantól minden jobb lesz.

    “Minden nap egyre jobb és jobb lesz, szeretnék együtt játszani ezekkel a srácokkal, akiket egyre jobban megismerek.” – mondta Smolarek.

    “Nem volt könnyű dolgom az elején, mert senkit nem ismertem és ők sem ismertek engem. Jó érzés, hogy elfogadtak és mindenben támogattak.”

    “Az Arsenal elleni volt az első meccsem és eddig mindössze kétszer edzettem a profi kerettel, de nagyon élveztem. A szurolókat is hamar megszerettem, hiszen a vereség ellenére is kiálltak a csapat mellett.”

    “Szerintem eddig megtettem amit lehetett. Tudom, hogy még sok mindenre képes vagyok, amit be is fogok bizonyítani. Az előző meccs nem volt könnyű, de mostantól a következőre kell figyelnünk.”

    Forrás: PremierLeague.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: