• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pulis: “Nincs nagy bajban a Chelsea”  A Stoke City menedzsere, Tony Pulis nevetségesnek tartja azokat a híreket, melyek szerint a Chelsea-nél krízishelyzet van.

  Didier DrogbaA sportsajtó az utóbbi hetekben rengeteget foglalkozott Luiz Felipe Scolari jövőjével. Úgy tudni, a brazil mestert nyáron kirúgják, ha egy trófeát sem nyernek a Kékek.

  A pletykáknak újabb alapot adott a Manchester United elleni 3-0-ás vereség, de Pulis szerint nem nagy bűn kikapni a világ jelenlegi legjobb csapatától, ha az jó napot fog ki.

  A walesi menedzser úgy érzi, a londoniak ott lesznek a bajnokesélyesek között a szezon végén és nem lepődött meg, mikor látta, hogy az FA Kupában egy Southend United elleni 4-1-es sikerrel tértek vissza a helyes útra.

  “Láttam a Unitedet vasárnap. Nagyon jól játszottak, bármelyik csapatot megverték volna. Ők a világbajnokok, az utóbbi 18 hónapban mindenkit megvertek, aki az útjukba került. A Chelsea pont egy olyan napon látogatott hozzájuk, amikor minden sikerült nekik.” – mondta Pulis.

  “Scolari egy tapasztalt mester, biztos vagyok benne, hogy megoldja a gondjait. A Chelsea nem kezdte jól ezt a szezont, de remek csapatuk van, biztos ott lesznek az elsők között a szezon végén.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: