• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pulis: “Nincs nagy bajban a Chelsea”



    A Stoke City menedzsere, Tony Pulis nevetségesnek tartja azokat a híreket, melyek szerint a Chelsea-nél krízishelyzet van.

    Didier DrogbaA sportsajtó az utóbbi hetekben rengeteget foglalkozott Luiz Felipe Scolari jövőjével. Úgy tudni, a brazil mestert nyáron kirúgják, ha egy trófeát sem nyernek a Kékek.

    A pletykáknak újabb alapot adott a Manchester United elleni 3-0-ás vereség, de Pulis szerint nem nagy bűn kikapni a világ jelenlegi legjobb csapatától, ha az jó napot fog ki.

    A walesi menedzser úgy érzi, a londoniak ott lesznek a bajnokesélyesek között a szezon végén és nem lepődött meg, mikor látta, hogy az FA Kupában egy Southend United elleni 4-1-es sikerrel tértek vissza a helyes útra.

    “Láttam a Unitedet vasárnap. Nagyon jól játszottak, bármelyik csapatot megverték volna. Ők a világbajnokok, az utóbbi 18 hónapban mindenkit megvertek, aki az útjukba került. A Chelsea pont egy olyan napon látogatott hozzájuk, amikor minden sikerült nekik.” – mondta Pulis.

    “Scolari egy tapasztalt mester, biztos vagyok benne, hogy megoldja a gondjait. A Chelsea nem kezdte jól ezt a szezont, de remek csapatuk van, biztos ott lesznek az elsők között a szezon végén.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: