• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Drogba: “Scolari távozása volt a fordulópont”  A Chelsea elefántcsontparti támadója, Didier Drogba szerint csapata sikersorozatában nagy szerepe van abban,hogy már nem Luiz Felipe Scolari ül a kispadon.

  Didier DrogbaA 31 éves játékos ebben a szezonban minden sorozatot egybevéve 19-szer volt kezdő és 11 gólt szerzett. Scolari regnálása alatt mindössze három találatig jutott.

  Az afrikai csatár sérülésekkel is bajlódott a szezon elején, de a brazil szakember akkor is inkább Nicolas Anelkát játszatta, mikor Drogba egészséges volt.

  A korábbi Marseille-játékos szerint a vezetőség nagyon jól tette, hogy elküldte a korábbi portugál szövetségi kapitányt és Guus Hiddinket ültette a helyére.

  “Nagyon hiányzott a rendszeres játék a szezon elején, ezért most sikerre és játékra éhesen várok minden meccset” – mondta Drogba.

  “Scolari távozása nagy változást hozott nekem és az egész csapatnak. Lehetőséget kaptam a bizonyításra, szerencsére épp nem voltam sérült, így azóta is folyamatosan segíthetem a csapatot.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: