• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Oxlade-Chamberlain 3 hónapra kidőlt térdsérülés miatt!



    Az angol középpályás az Aston Villa elleni 3-1es meccsen kapott egy ütést, és várhatóan csak novemberben tér majd vissza.Oxlade-Chamberlain
    A csapat orvosi stábja megkapta az angol válogatott vizsgálatának eredményét, amely hétfőn sérülést mutatott a játékos bal térdében.
    Oxlade-Chamberlain térdszalag sérülést szenvedett, és várhatóan csak november közepén lesz újra játékra képes.
    Ez rossz hír Arsene Wenger számára, mivel már így is több sérültje van: Thomas Vermaelen, a csapatkapitány helyettes Mikel Arteta, valamint Abou Diaby.
    Oxlade-Chamberlain azután sérült meg, miután szombaton ütközött az Aston Villa-s Antonio Lunaval, egy olyan meccsen, melyet a csapat 3-1re veszített el.
    Wenger később elismerte, hogy a sérülés csúnyának nézett ki, de addig nem lehet megítélni a sérülés mértékét, amíg el nem múlik a duzzanat a játékos térdéről.
    Ez megrázó lehet a játékos számára, aki kezdő volt a hétvégén, és így szorította ki Lukas Podolskit a kezdőből. A játékos idei célja az volt, hogy a lehető legtöbb játékpercet kapja a csapatnál eltöltött 3.szezonjában.
    Ez rossz hír Roy Hodgson számára is, aki beválogatta volna a 20 éves játékos a szeptemberi és októberi VB selejtezőkre.
    Wenger így rá van kényszerítve arra, hogy igazoljon valakit Oxlade-Chamberlain és Arteta sérülése miatt, lévén, hogy nem igazolt egyetlen felnőtt játékost sem a nyáron.
    Az Arsenal 10 millió fontos ajánlatot nyújtott be a Newcastlenek Yohan Cabayera hétfőn, és érdeklődik a Sevilla-s Geoffrey Kondogbia iránt is, valamint 7 millió eurót fizetne a Schalke jobb oldali védőjére, Atsuto Uchidara.
    Wenger gondolkodik azon is, hogy 1 éves szerződést ajánljon Mathieu Flamininek, aki az Arsenallal edz mióta lejárt a szerződése az AC Milannal az elmúlt szezon végén.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: