• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Oxlade-Chamberlain 3 hónapra kidőlt térdsérülés miatt!  Az angol középpályás az Aston Villa elleni 3-1es meccsen kapott egy ütést, és várhatóan csak novemberben tér majd vissza.Oxlade-Chamberlain
  A csapat orvosi stábja megkapta az angol válogatott vizsgálatának eredményét, amely hétfőn sérülést mutatott a játékos bal térdében.
  Oxlade-Chamberlain térdszalag sérülést szenvedett, és várhatóan csak november közepén lesz újra játékra képes.
  Ez rossz hír Arsene Wenger számára, mivel már így is több sérültje van: Thomas Vermaelen, a csapatkapitány helyettes Mikel Arteta, valamint Abou Diaby.
  Oxlade-Chamberlain azután sérült meg, miután szombaton ütközött az Aston Villa-s Antonio Lunaval, egy olyan meccsen, melyet a csapat 3-1re veszített el.
  Wenger később elismerte, hogy a sérülés csúnyának nézett ki, de addig nem lehet megítélni a sérülés mértékét, amíg el nem múlik a duzzanat a játékos térdéről.
  Ez megrázó lehet a játékos számára, aki kezdő volt a hétvégén, és így szorította ki Lukas Podolskit a kezdőből. A játékos idei célja az volt, hogy a lehető legtöbb játékpercet kapja a csapatnál eltöltött 3.szezonjában.
  Ez rossz hír Roy Hodgson számára is, aki beválogatta volna a 20 éves játékos a szeptemberi és októberi VB selejtezőkre.
  Wenger így rá van kényszerítve arra, hogy igazoljon valakit Oxlade-Chamberlain és Arteta sérülése miatt, lévén, hogy nem igazolt egyetlen felnőtt játékost sem a nyáron.
  Az Arsenal 10 millió fontos ajánlatot nyújtott be a Newcastlenek Yohan Cabayera hétfőn, és érdeklődik a Sevilla-s Geoffrey Kondogbia iránt is, valamint 7 millió eurót fizetne a Schalke jobb oldali védőjére, Atsuto Uchidara.
  Wenger gondolkodik azon is, hogy 1 éves szerződést ajánljon Mathieu Flamininek, aki az Arsenallal edz mióta lejárt a szerződése az AC Milannal az elmúlt szezon végén.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: