• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Palace megszerezte Puncheont!  Jason Puncheon 1 évre érkezett kölcsönbe a Palacehoz a Southamptontól.Chelsea-v-Southampton-Jason-Puncheon_2887091
  A játékos most újra egy helyen lehet egykori Blackpoolos vezetőedzőjével, Ian Hollowayval.
  A 27 éves játékos, aki 3 éve érkezett a Plymouth Argyletól, 80 alkalommal játszott, de nem volt a keret tagja, amelyet a West Brom elleni meccsre jelölt ki Mauricio Pochettino.
  Puncheon a Wimbledonnál kezdte a pályafutását, és játszott már Holloway vezetésével, a Bloomfield Roadon, egy 11 meccses kölcsönadásban. A játékos már gyerekként is játszott a Palaceban.
  “Úgy gondolom, hogy ez nagyszerű számomra, mivel játszhatok.A Crystal Palace a szülővárosom csapata, és ami még fontosabb, Ian Holloway is itt van.
  “Jól ismerem Olliet, ő egy jelentős tényező volt, ami miatt idejöttem, és jól ismeri a ligát. Már volt itt, és úgy gondolom, hogy tanult a Blackpoolnál eltöltött időszakból, emiatt is van itt.
  “Játszottam a Crystal Palaceban, 8 évesen. Aztán távoztam, de volt pár lehetőség már a visszatérésre, bár eddig nem jött össze. Most itt vagyok, és ez a legfőbb.
  “Mindig úgy álmodtam a Selhurst Parkról, mint egy kisgyerek, így egy gyerek álma vált valóra.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: