• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Phillips felbecsülhetetlen  A Blackpool menedzsere, Ian Holloway megdicsérte Kevin Phillipset, akinek a duplája három pontot ért a Peterborough ellen.

  A frissen feljutott Peterborough egyáltalán nem volt megilletődve a ‘Pool otthonában, de Matt Gilks kapusnak köszönhetően csak egy gólt tudtak szerezni.

  A 38 éves Phillips ezzel szemben mindkét félidőben lőtt egy-egy gólt, ezzel megnyerve a meccset a Mandarinoknak. Nem meglepő, hogy Holloway őt emelte ki a mérkőzés utáni interjúban.

  “A Peterborough a meccs nagy részében remekül játszott, de mi sem voltunk rosszak. A végén talán túl sok fiatalt küldtem be, ezért nem tudtuk belőni az idegnyugtató harmadik gólt” – kezdte a mester.

  “A mai meccsből is jól látszik, hogy milyen fontos a jó kapus egy csapatnál, ha nem Matt Gilks védett volna, akár háromgólos hátrányban is lehettünk volna a szünetben.”

  “Ami Kevin Phillipset illeti, ő egy felbecsülhetetlen értékű csatár, rengeteg gólt szerzett már a pályafutása során, és ha továbbra is ilyen fontos gólokat lő nálunk, nagyszerű helyen fogunk végezni.”

  Forrás: SkySports
  Témakör:
  The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: