• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Allardyce ódákat zengett Nolanről



    Sam Allardyce hosszasan dicsérte játékosát, Kevin Nolant, aki góljával három ponthoz segítette a West Ham Unitedet a Doncaster Rovers ellen.

    Az angol középpályás, aki a múlt hónapban érkezett az Upton Parkba a Newcastle Unitedtől, már az ötödik percben betalált, ezzel megszerezve első gólját a londoniaknál.

    Ezzel a góllal meg is nyerte a mérkőzést a WHU, amire nagy szüksége volt az első fordulóban a Cardiff Citytől kikapó csapatnak.

    A találkozó után a Kalapácsosok menedzsere, Sam Allardyce megdicsérte Nolant, aki elmondása szerint a pályán kívül is rengeteget tesz a csapatért.

    “Akár két gólt is szerezhetett volna. Kevin egy remek mentalitással megáldott játékos, aki pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy a hátunk mögött hagyhassuk a másodosztályt” – mondta a korábbi Bolton-mester.

    “Többek között jó csapategységre is szükségünk lesz, és Kevin mindent meg is tesz azért, hogy ez kialakuljon. Sokat beszél a társaival, elvárásokat támaszt velük szemben, így az én munkámat is jelentősen megkönnyíti.”

    Forrás: SkySports




    Témakör:
    The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: