• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Shearer: “Owen bírja a kritikákat”



    Alan Shearer, a Newcastle United menedzsere pontosan tudja, hogy mit érez Michael Owen, aki góltalansági szériája megtöréséért küzd.

    Michael OwenA 29 éves játékos a múlt hónapban tért vissza a pályára bokasérülése után. Mindenki arra számított, fontos gólokkal segíti majd a Szarkákat a bentmaradásért vívott harcban.

    Az azóta lejátszott öt meccsén azonban egyetlen egyszer sem tudot betalálni, így egyre többen kérdőjelezik meg a helyét a csapatban.

    Shearer ennek ellenére bízik Owenben és biztos benne, hogy még bben a szezonban megtörik a rossz sorozata. Az egykori kiváló csatár is átélt hasonló időszakokat karrierje során, ezért pontosan tudja, min megy át a Liverpoolban nevelkedett támadó.

    “El kell tudni viselni ezeket az időszakokat, túl kell jutni rajtuk” – mondta a 38 éves mester.

    “Hinned kell benne, hogy egyszer jön egy nagy helyzet. Ha megvan a hit, előbb-utóbb tényleg kialakul előtted egy remek lehetőség, amivel élni is tudsz.”

    “Mindenki jobban szereti a jó sorozatokat, mint a góltalanságot, de nem alakulhat mindig minden a kedvünk szerint. Michael elég tapasztalt, hogy túltegye magát ezen.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: