• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger: “Barton is pirosat érdemelt volna!”



    Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger szerint Gervinho mellett Joey Bartont is ki kellett volna állítani csapata Newcastle United elleni meccsén.

    Az Ágyúsok elefántcsontparti csatára, Gervinho ezen a mérkőzésen debütált új csapatában, és nem is játszott rosszul, de idő előtt el kellett hagynia a pályát.

    Negyedórával a mérkőzés vége előtt elesett a Newcastle tizenhatosán belül, mire az ingerült Barton nem épp finom mozdulatokkal talpra állította. Az afrikai csatár ezt követően nekiesett a középpályásnak, és egy pofont is lekevert neki, ami miatt Pater Walton játékvezető piros lapot adott neki.

    Wenger szerint az eset nem ért kiállítást, de ha már a játékvezető a piros mellett döntött, Gervinho mellett Bartont is az öltözőbe kellett volna zavarnia.

    “Nem hiszem, hogy Gervinho pirosat érdemelt, ráadásul a játékvezető nem is volt következetes. Vagy mindkettőjüket ki kellett volna állítania, vagy mindkettőjüknek sárgát kellett volna adnia, egyforma büntetés járt volna” – mondta a francia.

    “Azt hiszem, Walton nem látta tisztán az esetet, és az asszisztensétől kért segítséget, aki valószínűleg szintén nem látott mindent. Szeretném megtudni, végül is melyikük hozta ezt a döntést.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: