• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Babel: “Bolond voltam”



    Ryan Babel nagyon bánja, hogy piros lapot kapott a Benfica ellen 2-1 arányban elveszített Európa-liga-mérkőzésen.

    A Lisszabonban rendezett meccsen a liverpooliak hamar előnybe kerültek, miután Daniel Agger a kapuba sarkazta a labdát Steven Gerrard szabadrúgása után.

    Félórányi játék után Luisao, a hazaiak védője felrúgta Fernando Torrest, ami után elszabadultak az indulatok. Babel nekiesett a brazil bekknek, aki végül egy sárga lappal megúszta, a holland viszont pirosat kapott.

    Az emberhátrány a második játékrészben bosszulta meg magát: a portugálok két büntetőt is kaptak és mindkettőt értékesítették, így 2-1-es győzelmet arattak.

    “A játékvezető azt mondta, azért ad piros lapot, mert hozzáértem Luisao arcához. Nagyon durva szabálytalanságot követett el, én csak Fernandót szerettem volna megvédeni” – mondta Babel.

    “Talán túl kemény döntés született, de én is bolond voltam, hogy kezet emeltem Luisaóra. Talán egy sárga lap is elég lett volna, de nem tudok mit tenni, ha ilyenek a szabályok.”

    “Hangosan ordibált velem és nagyon közel hajolt hozzám, én csak el akartam tolni magamtól. Azt hiszem, túlságosan fel lett fújva az ügy, de én is hibáztam. Ebből tanulni fogok, többé nem fordul elő.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Európa-liga

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: