• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A ‘Pool nem adja Babelt  A hírek szerint a Liverpool ezúttal is elutasította a Birmingham City Ryan Babelért tett ajánlatát.

  A Kékek már a januári átigazolási időszak kezdete óta próbálják megszerezni a holland szélsőt. Úgy tudni, a hónap elején tettek egy körülbelül 9 millió fontos ajánlatot, melyet a Vörösök elutasítottak.

  A liverpooliak mestere, Rafa Benítez akkor azt mondta, még mindig fontos szerepet szán a 23 éves játékosnak, aki azóta mindössze egyszer lépett pályára, akkor is csereként.

  Babel többször jelezte, hogy elégedetlen a kevés játéklehetőséggel, de eleinte nem szeretett volna a Birminghamhez igazolni.

  Azóta megváltozott a véleménye a világbajnokság miatt és a City is tett egy új ajánlatot, de a hírek szerint most arra is nemet mondott a ‘Pool.

  A birminghamiek a korábbi Ajax-játékoson kívül a Lens csatárát, Aruna Dindanét is szerették volna leigazolni, aki jelenleg a Portsmouth-nál szerepel kölcsönben.

  A francia klubbal már sikerült megegyezniük a vételárban, de a játékos túl magas fizetést kért, ezért ez a transzfer is meghiúsult.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: