• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Valencia visszautasította a United ajánlatát  A Valencia középpályásának, David Silvának az ügynöke elmondta, hogy a Manchester United szerette volna megszerezni ügyfelét, de a Los Che nemet mondott.

  Az előző szezonban bajnokságot és BL-t nyerő klub a hírek szerint 20 millió fontot adott volna Silváért. Sir Alex Ferguson mindenképp szeretne igazolni egy támadó mentalitású játékost az átigazolási időszak vége előtt.

  A United egyik legnagyobb riválisa, a Liverpool is figyeli a játékost, aki remekül teljesített az Eb-n, melyet meg is nyert a spanyol válogatottal.

  Korábbi értesülések szerint a Valencia egy jó ajánlat esetén hajlandó lenne megválni a 22 éves játékostól, hogy csökkenjenek a klub anyagi gondjai.

  Silva elmondta, hogy nem szeretne Angliába igazolni és minden bizonnyal a Barcelonát választaná, ha úgy döntene, hogy elhagyja a Los Chét.

  A támadó középpályás ügynöke, Julio Llorente is megerősítette, hogy ügyfele szeretne Spanyolországban maradni.

  “A Manchester United tett egy ajánlatot David Silva iránt, de azt a Valencia elutasította.” – mondta Llorente.

  “Silva nem szeretne Angliába igazolni, mivel jól érzi magát a Valenciában.”

  “A családjának is sikerült letelepednie a városban és, ha tovább is állna, akkor is egy másik spanyol klubot választana, például a Real Madridot vagy a Barcelonát.”

  “David Silva a Valenciánál fogja kezdeni az új szezont.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: