• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Spurs ajánlatot tett Loach-ért  A Tottenham Hotspur a hírek szerint 2 millió fontos ajánlatot tett a Watford kapusáért, Scott Loachért.

  A Lódarazsak 21 éves hálóőre nagyszerű formában véd az utóbbi hónapokban, ezért több élvonalbeli csapat is felfigyelt rá. A Sky Sports információi szerint a Tottenham ajánlatot is tett érte.

  Harry Redknapp első számú célpontja a Portsmouth bosnyák kapusa, Asmir Begovic volt, de ő nemet mondott, amikor megtudta, hogy a Stoke City is érdeklődik iránta.

  A Tottenhamet ezután Begovic csapattársával, David Jamesszel is szóba hozták, de nem valószínű, hogy végbe megy ez a transzfer, hiszen a londoniak nem első számú kapust keresnek, hanem egy cserét Heurelho Gomes mögé.

  “Elégedett vagyok a kerettel, de nem mondanám azt, hogy nem fogunk senkit leigazolni” – mondta Redknapp.

  “A klub elnöke, Daniel Levy imádja az átigazolási időszakok utolsó napjait. Biztos vagyok benne, hogy ma egész nap telefonálgatni fog.”

  “Ami engem illet, én egy cserekapust keresek, de eddig nem jártam sikerrel. Úgy tűnt, sikerül megszereznünk Begvicot a Portsmouth-tól, de végül nemet mondott.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: