• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Egyensúly!  Roy Hodgson beszél arról, milyen vezetni az angol válogatottat, és a jövőről.

  Roy Hodgson szerint az angol játékosoknak törekedniük kell arra, hogy fejlődjenek, és, hogy klubjaikkal a legmagasabb szintre jussanak.

  A válogatott vezetőedzője az “Institute of Directors’ téli találkozóján nyilatkozott, péntek délután.

  Mikor arról kérdezték, hogy a klubok miért nézik csak saját érdekeiket, konkrét válasza volt:

  ” A klubok az teszik amit tenniük kell, és nem várhatom el, hogy egy nyomás alatt levő vezetőedző a válogatott hosszú távu céljait nézze.Ha azt gondolja, hogy egy montenegroi vagy egy orosz játékos a jobb számára, akkor onnan fog játékost hozni”

  “Ahelyett, hogy a sok külföldi játékos miatt panaszkodnánk, inkább arra kellene gondolnunk, hogy lehetnének jobbak a mi játékosaink.

  ” Vegyül például Alex Oxlade-Chamberlaint, aki sok meccset játszott. Ő olyan jó lett, hogy Arsene Wenger nem fog más után nézni”.

  “Ez reménykedésre ad okot, és arra, hogy ambiciózusak leszünk.”

  Kényszerhelyzet miatt használt olyan fiatal játékosokat, mint Oxlade-Chamberlain, vagy Raheem Sterling. Hodgson viszont tudja, hogy meg kell találnia az egyensúlyt a fiatalok beépítése és az eredményesség között.”

  ” Nem nézhetsz mindig csak a jövőbe, mivel a jelenben kell nyerj.”

  “Az az aggályom viszont Angliával kapcsolatban, hogy mindig a múltban akarunk nyerni, nem a jelenben. Ezt így nem lehet.”

  ” Tudom, hogy 1966-ban nyertünk, de az már majdnem 50 éve volt. Azóta sokszor buktunk el, és vesztettünk el 11-es párbajokat. Sajnos nem sokat tudok tenni most azért, ami már történelem.”

  ” Nem tudod visszatekerni az időt, és nem nyerhetsz tegnap. Csak ma nyerhetsz, viszont ha ma nyersz, akkor az egyik szemed azon kell legyen, hogy tudsz majd holnap is nyerni.”

   

  Forrás: www.thefa.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: