• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • AVB nem engedi, hogy játékosai a QPR-hoz menjenek!  A Tottenham vezetőedzője, Andre Villas-Boas nem veszi tervbe azt, hogy elengedje a csapattól Michael Dawsont és Scott Parkert, akik a QPR-hoz mennének, ahol egykori mesterük dolgozik.

  Dawson visszautasította a QPR-t a nyáron, de a londoniak érdeklődése most újjáéledt, mivel a játékos nem kap elég lehetőséget AVB-tól.

  Parker, aki még nem játszott idén Achilles ín sérülése miatt, most meg kell harcoljon újra a csapatba kerülésért, hogy újra szerepelhessen a középpálya közepén.

  AVB viszont egyik játékost sem akarja elveszteni az Új Évben, annak ellenére, hogy elvárja azt, hogy Redknapp érdeklődjön a Spurs játékosaiért.

  “Jelenleg elég helytelen lenne megpróbálni azt megmondani, hogy a QPR milyen döntést fog majd hozni a transzferpiacon januárban. Harry nagyon jól ismeri ezen játékosokat. Ha erősíteni akarja a keretet, egykori játékosai után fog nézni, de mi nem akarjuk eladni ezt a két játékost, sem kölcsönadni.”

  “Scott most kezd formába lendülni, és úgy gondolom, a kezdő 11 tagja lehet, látván azt, hogy milyen játékos.Meg kell harcoljon a helyéért Dembelevel és Sandroval, de el kell, hogy ismerjük a fontosságát, és tudjuk azt, hogy milyen értékes játékos. Több lehetőséget is biztosít a számunkra.”

  ” Tapasztalt és vezetői képességei is vannak. Scott a csapat  számára létfontosságú. Először Mousa sérült meg, majd Benoit Assou-Ekotto, Kaboul, és Scott, de mi türelmesek vagyunk.”

  “Younes még fel kell épüljön a sérüléséből, és meccsrutinja kell legyen, szóval helyettesítenünk kell őt valakivel. Jan Vertonghen játszik a bal szélen,  de nem állunk a legjobban helyettesítők terén. Nem túlzottan lenne jó tehát, ha Dawson elhagyná a csapatot.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: