• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kolarov távozhat a nyáron!  Aleksandar Kolarov el akarja hagyni a Manchester City csapatát, ha ennek edzője, Manuel Pellegrini nem garantálja neki a kezdő helyet.
  A szerb védő nem volt rendszeres kezdő Mancininél sem, de reméli, hogy Pellegrininél ez változik. Gael Clichyvel kell harcoljon a bal bekk posztjáért.
  2010ben érkezett a Laziotól, és 94 alkalommal szerepelt a Cityben. Ebből 33 alkalommal az elmúlt szezonban, bár ebből csak 17 alkalommal volt kezdő, ami zavarja a 27 éves játékost.
  Clichy jól teljesített, így Kolarov keményen meg kell harcoljon a csapatba kerülésért.
  A rendszeres játéklehetőség miatt Kolarov lehet, hogy távozik. Nem a fizetés miatt, mivel elismerte azt, hogy egy bércsökkentésben is benne lenne, ha rendszeresen kezdene.
  “Beszéltem az ügynökömmel, és megértem mi történik,”mondta a Manchester Evening Newsnak. “Boldog vagyok a Citynél, de rendszeres játéklehetőséget akarok, ahogy ezt már Roberto Mancininek is mondtam.
  “A pénz nem minden, és nem zavarna az se, hogy ha csökkenne a bérem. Egyszerű az oka:játszani akarok.”
  A Juventus, aki leigazolta Carlos Tevezt is, érdeklődik Kolarov iránt, viszont még nem érkezett hivatalos megkeresés az olasz bajnok részéről.

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: