• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Skrtel kész arra, hogy megharcoljon a kezdő helyért a Liverpoolnál!  A középvédőt szóba hozták a Napoli csapatával, miután a csapat leigazolta Kolo Touret, így a szlovák meg kell harcoljon a kezdő helyért.Martin Skrtel
  Martin Skrtel viszont boldog Kolo Toure érkezése miatt, és kijelentette azt, hogy a verseny miatt a játékos sokkal motiváltabb lesz.
  Az elefántcsontparti által Brendan Rodgersnek egy új opciója is lesz a védelemben, bár Jamie Carragher visszavonult az elmúlt szezon végén.
  Skrtel 23 bajnokin játszott az elmúlt szezonban, és a Napolival is szóba hozták, viszont most elmondta azt, hogy meg akar harcolni az Anfielden maradásért.
  “Úgy gondoltam, hogy mindig jó a versenyhelyzet, mert ez javítja a teljesítményt. A vezetőedző fogja eldönteni azt, hogy ki a legjobb, és ki fog kezdeni.
  “A legjobbamat nyújtom majd, és biztos vagyok abban, hogy ez elég lesz a kezdőbe kerüléshez.
  “Kolo nagyszerű és nagy tapasztalata van a Premier Leagueben. Ugyanott játszik, ahol én, tehát meglátjuk majd azt, hogy melyikünk fog kezdeni.
  “Persze, hogy fejlődni akarok idén, mivel a tavalyi szezon második felét kihagytam. A legjobbamat akartam mutatni a felkészülés során, és megmutatni azt, hogy tudok játszani, így meglátjuk majd, hogy mi fog történni a szezonban.
  “Kész vagyok. Készen álltam már a múltban is, és készen fogok állni a jövőben is,így a vezetőedző dönti majd el azt, hogy játszhatok e. Próbálkozok, és a legjobbamat nyújtom, hogy bekerülhessek a csapatba.”
  Skrtel 5 és fél éve van az Anfielden, és ezalatt 143 meccsen kapott játéklehetőséget.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: