• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Liverpool kész meghallgatni az ajánlatokat Aggerért!  Brendan Rodgers eladná a dán védőt, aki iránt a Napoli érdeklődik, de várhatóan legalább 15 millióra kér érte.
  AggerA csapat kész eladni a védőt, aki csak másodlagos szerepet játszott Mamadou Sakho és Martin Skrtel mögött az idei szezonban.
  A Napoli vezeti a védőért versengők listáját. Rafa Benitez ismeri a játékost, mivel ő hozta a csapathoz még 2006ban, amikor az Anfielden dolgozott.
  A Serie-A-ban 3. lett a Napoli, aki már tárgyalt a védő ügynökével, Per Steffensennel, miután a dán válogatott védő elmondta, hogy dühös a jelenlegi helyzete miatt.
  Agger elmondta, hogy nem tetszik neki az, hogy csak 3. számú opció, és dühös amiatt mert Brendan Rodgers nem játszatja őt. Leginkább az dühítette, hogy a kulcsmeccseken nem kapott esélyt, mint például a Chelsea vagy a Manchester City ellen.
  A kevés játéklehetőség miatt valamivel könnyebb megszerezni őt.A Bröndby sztárját kapcsolatba hozták a múlt év augusztusában a Barcelonaval is, bár akkor a Liverpool visszautasította az ajánlatot.
  Idén viszont csak 16 meccset kapott, miután Rodgers leginkább Sakhot és Skrtelt játszatta a védelem közepén. Kolo Toure is fontosabb szerepet játszott idén, így várhatóan Agger távozni fog.
  2006ban 7 millió körüli összegért jött a csapathoz, most viszont nagy profittal akarnak túladni rajta. 14 millió körül árra lehet számítani, és a Napoli a legesélyesebb arra, hogy leigazolja.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: