• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Dembele: A Spurs mélysége tesztelve!  A Tottenham középpályása, Mousa Dembele arra hívta fel csapatát, hogy tartsanak ki Aaron Lennon és Gareth Bale sérülése ellenére is.
  A 2 Spurs játékos korán hagyta el az EL-ben a pályát, a svájci Basel ellen vívott 2-2es mérkőzésen, a White Hart Lanen.
  Bale sérülése nem olyan rossz, mint amilyennek elsőre tűnt,és Lennonnal 2 hetet hagynak ki, amikor is kulcsfontosságú meccseket játszanak.Dembele szerint viszont a csapat helyettesíteni tudja a 2 játékost.
  “Meg kell nyernünk a meccseket, hogy eredményt érjünk el, de ezek a sérülések nem jókor jöttek, de vannak más játékosok is, akik jól játszhatnak,”mondta a The Timesnak.
  “Gareth nagyon fontos volt számunkra, de mások is tudják helyettesíteni. Jó játékosaink vannak a padon, akik jól játszhatnak.”
  Bale a csapat legjobbja 17 góljával. Ki kell hagyja az Everton és a Basel elleni meccseket, de Dembele szerint most csapattársa Clint Dempsey mutathatja meg mit is tud.
  “Velük vagy nélkülük de nyernünk kell. Emlékszem, hogy milyen jó volt Clint a Fulhamnél, így tud itt is jó lenni.
  “Fontos gólokat tud szerezni. Ez az oka. Bízok benne és az esélyeinkben. Mindenki tudja, hogy Lennon és Bale milyen fontosak, így nagy a csalódás.
  “Meglepett milyen jók voltak támadásban, de nekünk is sok esélyünk volt, 4 vagy 5 gólt is rúghattunk volna. Viszont a visszagágón is úgy fognak énekelni majd a szurkolóink, mint a lovak.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: