• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wilshere tanácsa a MU-nak: “Másszatok az arcukba!”  Az Arsenal középpályása, Jack Wilshere elmondta, hogy szerinte a Manchester United milyen taktikával verhetné meg a Barcelonát.

  Bár az Arsenal már kiesett a Bajnokok Ligájából, éppen a Barcelona ellen, Wilshere-t lázban tartja a döntő, és a katalánok ellen szerzett tapasztalatok alapján már tudja is, milyen játékkal nyerhetne a United.

  “A Barca kiválóan játssza azt a bizonyos hárompasszos játékot. Egy, két, há’, és már át is jutottak a védelmen. Hogy meg tudjátok akadályozni őket a rövidpasszos játékban, egészen közel kell mennetek hozzájuk, mondhatni bele kell másznotok az arcukba” – mondta a középpályás.

  “Ha én állítanám össze a csapatot, Carrick és Giggs mellé Fletchert is betenném harmadiknak a középpálya közepére. Ő rengeteget fut, ez a specialitása, ezt jól ki lehetne használni.”

  “A Unitednek több esélye lesz ellenük, mint nekünk volt, mert olyan játékosaik vannak, mint Fletcher, Valencia vagy Park, akik gyorsak, és bírják a futást. Ami a csatársort illeti, Rooneyt tenném be egyedüli csatárnak, Park és Valencia pedig egy sorral hátrábbról próbálhatna meg segíteni neki.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: