• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Tottenham elnöke szerint nem tudják megtartani Balet!



    Sir Keith Mills szerint a csapat megtartaná a walesit, viszont el kell fogadják azt, hogy a játékos álmai klubjához, a Real Madridhoz akar igazolni.Bale
    A 24 éves játékos kedden tért vissza a Spurshöz, mielőtt a csapat tárgyalásokba kezdene a Real Madriddal, a következő 48 órában, melynek témája a walesi átigazolása lenne.
    Mills átfogalmazta kicsit a nem eladó fogalmát a London Evening Standardban:”Nagyon akarjuk azt, hogy Bale maradjon.”
    Majd hozzátette:”Ha egy játékos menni akar, nagyon nehezen tudod itt tartani. Ezt már más csapatoknál is láthattuk. Még ha szerződése is van, akkor sem kényszeríthetsz valakit a maradásra.”
    A csapat nem jutott be a BL-be, de a vezető szerint remélhetőleg a következő szezonban ez sikerülni fog a 3 új igazolással,Roberto Soldadoval, Paulinhoval és Nacer Chadlival. Nagyon nehéz viszont megtartani Balet úgy, hogy nem jutott a csapat a legrangosabb európai kupába.
    “Ez a baj. Ezen a nyáron próbáltunk erősíteni a kereten, és reméljük, hogy sikerül elérnünk a Bajnokok Ligája helyet, valamint valamilyen kupát nyernünk.
    “erre van szüksége a Tottenhamnek. Emiatt is vásároltunk.”
    Mills viszont egy új csatár érkezését is elhintette, amellett, hogy leigazolták a White Hart Lanere 30 millióért Roberto Soldadot.
    “Még más opcióink is vannak.
    “A csatárok nagyon előkelő helyen szerepelnek Andre Villas-Boas listáján, és Daniel Levy meg akarja erősíteni a támadó alakzatot. Nagyon jó most a klubnál lenni.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: