• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mourinho: Hazard a világ legjobbja lehet!



    A Chlesea középpályása már 9 gólnál tart, és 5 gólpassznál, és menedzsere is megdicsérte, hogy mennyire érett.Hazard
    Jose Mourinho szerint a játékos a következő szintre léphet a Chelseavel, lévén, hogy 9 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott már az idei szezonban.
    Ezt mondta a London Evening Standardnak:”Eden a világ egyik legjobbja lehet. Ismeri már a saját játékát, és más szemmel nézi a focit is.
    “Megértette, hogy mi a különbség tehetség és teljesítmény között, valamint azt, hogy mi a különbség egy kiugró teljesítmény és a stabil, magas szintű játék között. Azt is tudja már, hogyan hidalhatja át ezt.
    “Sokkal jobban edz, és sokkal jobban koncentrál, taktikailag is sokat fejlődött, és most már tudja azt is, hogyan válhat képességei révén a csapat hasznára, valamint tudja már, hogyan rejtheti el gyengeségeit.
    “23 éves, és ez a 2. szezonja Angliában, a francia időszaka után. A Chelseanél játszik, és meg akarja nyerni a Premier Leaguet, valamint a Bajnokok Ligáját, és Belgiummal ott akar lenni a VB-n. Minden képessége megvan ahhoz, hogy ez sikerüljön neki.
    “Mindenki tudja, hogy tehetséges játékos, és már ide érkezésekor is az volt. De most egy más szintre akar lépni, és mi lépésenként segítünk neki. Remélhetőleg nagy tehetsége révén egy nagy játékos válhat belőle.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: