• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp elsimerően beszélt Huddlestone-ról  Harry Redknapp szerint Tom Huddlestone-ra szép jövő vár a Tottenham Hotspurnél és képességei alapján a legendás lenn Hoddle-hez hasonlította.

  Tom HuddlestoneA 22 éves, remek passzairól ismert középpályás Fabio Capello figyelmét is felhívta magára. A szövetségi kapitány szerint Huddlestone Anglia egyik legjobb játékosává válhat a jövőben, a Spursnél egyelőre azonban mégsem tudott állandó helyet szerezni magának.

  A londoni klub mestere, Redknapp is nagy tehetségnek tartja az ifjú tehetséget, de szerinte többször kellene labdát kérnie a társaitól.

  “Nagyszerű képességei vannak, csakúgy, mint egykor Hoddle, ő is bárhová el tudja juttatni a labdát. Remek lenne, ha ő is olyan kiváló játékossá válna, mint Glenn” – mondta a korábbi Portsmouth-mester.

  “Képes 35-40 méterről rendkívül is pontos passzokat adni, akár jobb, akár bal lábbal. Ezáltal könnyen helyzetbe tudja hozni a társait, ez az ő kivételes tehetsége.”

  “Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy szerintem nem avatkozik elégszer játékba. Többször kellene labdát kérnie, mert így  nem tud elég nagy hatással lenni a játék menetére.”

  “Épp ma reggel mondtam neki, hogy oda kell mennie a csapattársához, ha az nem adja neki oda a labdát és azt kell mondania: ‘Add ide a labdát, én jobban tudok passzolni, mint te.  Add ide, hogy tovább passzolhassam valaki másnak!’.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: