• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Curtis Daviesnek Ferdinand a példaképe



    Az Aston Villa hátvédje, Curtis Davies arról álmodozik, hogy egy nap a Manchester Unitedet erősítő Rio Ferdinanddal együtt játszhat az angol válogatottban.

    Curtis DaviesDavies elárulta, mindig is nagy tisztelője volt a 30 éves bekknek és szeretne akkora nevet szerezni magának a futball világában, mint Ferdinand.

    “Szeretnék olyan jó védővé válni, mint Rio. Nagyon kedvelem a játékát, szerintem ő a legjobb vagy legalábbis az egyik legjobb hátvéd a világon” – mondta a West Bromwichot is megjárt játékos.

    “A játék minden eleméhez ért egy kicsit. Nem tartogatja feleslegesen a labdát, ha kell tisztáz. Ugyanakkor remek technikája van, képes kijönni a saját térfeléről a labdával, jól fejel, mindenre képes, amit csak akar.”

    “Hatalmas dolog lenne a számomra, ha a jövőben egy kicsit is hasonló játékossá válnék, mint ő. Remélhetőleg, ha ez sikerül, egyszer együtt játszhatok majd vele a válogatottban.”

    “Persze mindenképp szeretnék bekerülni a válogatottba, nem fontos, hogy Rio mellett játszhatok-e vagy sem. Ez a az egyik legfőbb célom.”

    “Tavaly év végén, Németország ellen a padon ültem. Itt az idő, hogy elinduljak a célom felé és ismét megpróbáljak bekerülni a keretbe.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: