• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Curtis Daviesnek Ferdinand a példaképe  Az Aston Villa hátvédje, Curtis Davies arról álmodozik, hogy egy nap a Manchester Unitedet erősítő Rio Ferdinanddal együtt játszhat az angol válogatottban.

  Curtis DaviesDavies elárulta, mindig is nagy tisztelője volt a 30 éves bekknek és szeretne akkora nevet szerezni magának a futball világában, mint Ferdinand.

  “Szeretnék olyan jó védővé válni, mint Rio. Nagyon kedvelem a játékát, szerintem ő a legjobb vagy legalábbis az egyik legjobb hátvéd a világon” – mondta a West Bromwichot is megjárt játékos.

  “A játék minden eleméhez ért egy kicsit. Nem tartogatja feleslegesen a labdát, ha kell tisztáz. Ugyanakkor remek technikája van, képes kijönni a saját térfeléről a labdával, jól fejel, mindenre képes, amit csak akar.”

  “Hatalmas dolog lenne a számomra, ha a jövőben egy kicsit is hasonló játékossá válnék, mint ő. Remélhetőleg, ha ez sikerül, egyszer együtt játszhatok majd vele a válogatottban.”

  “Persze mindenképp szeretnék bekerülni a válogatottba, nem fontos, hogy Rio mellett játszhatok-e vagy sem. Ez a az egyik legfőbb célom.”

  “Tavaly év végén, Németország ellen a padon ültem. Itt az idő, hogy elinduljak a célom felé és ismét megpróbáljak bekerülni a keretbe.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: