• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lucas: Coutinho sztár lehet!



    Lucas Leiva szerint Philippe Coutinho a Liverpool sztárja lehet, akkor ha be tud illeszkedni, és meg tudja szokni a PL tempóját is.
    Az ifjonc januárban érkezett az Intertől, és betalált a debütálásán, amikor is 5-0ra győzték le vasárnap a Swansea Cityt.
    Lucas szerint honfitársának jó teljesítménye csak kis részét mutatja annak, amit ő majd tud mutatni a Liverpoolnál, viszont aggódik amiatt, hogy a dél amerikai megkapja az időt a beilleszkedésre.
    “Nagyon boldog vagyok miatta,” mondta a vörösök sztárja a hivatalos websitenak.”Beszéltünk a Premier League tempójáról, és már az edzések tempóját is sokkal nagyobbnak tartotta, mint amilyen a Serie A ban volt.
    “Idő kell neki, hogy beilleszkedjen, de ezután magabiztos lesz. Sok jó dolgot láthattunk tőle már a Swansea ellen is. Remélem, hogy egy nagy játékos lesz a jövőben, mivel még csak 20 éves, de idő kell neki.
    “Minden játékos nehéznek tartja a PL-t, amikor először ideérkezik. Nála is ez a helyzet.”
    Lucas elmondta azt is, hogy milyen szerepet játszott Coutinho Anfieldre érkezésében, és hogyan segíti a beilleszkedésben:” Elmondtam neki, hogy lehet sikeres itt. Próbál beilleszkedni, és gyors, mivel tudja, hogy a tempója lényeges ahhoz, hogy sikeres legyen.
    “Megvan a képessége és a tehetsége, hogy jól telesítsen. Csak támogatni és segíteni kell őt.”

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: