• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • King visszatérhet



    Ledley King bízik benne, hogy már szerdán, az Arsenal ellen pályára léphet. Felépülése a BL-szereplésért harcoló Tottenham Hotspurnek is jól jönne.

    A Spursnek muszáj lesz odaérnie a negyedik helyre, ha sikeresként szeretné elkönyvelni ezt a szezont. Az FA Kupa megnyerésében már nem bízhatnak, hiszen tegnap a Portsmouth búcsúztatta őket a sorozat elődöntőjében.

    Jelenleg a Manchester City birtokolja a negyedik pozíciót, és úgy tűnik remek formában van a csapat, hiszen előtt a Burnleyt ütötte ki 6-1-re, majd a legutóbbi fordulóban 5-1-re verte a Birmingham Cityt.

    A Tottenham szerdán egy pontra felzárkózhat a manchesteriek mögé, de ehhez nagy riválisát, az Arsenalt kellene legyőznie.

    Úgy tűnik, a csapat végre újra számíthat majd 29 éves védőjére, Ledley Kingre, aki februári combsérülése óta nem volt bevethető állapotban.

    A fővárosiak mestere, Harry Redknapp minden bizonnyal örülne a bekk felépülésének, hiszen Niko Kranjcart sérülés, Wilson Palaciost pedig eltiltás miatt kell nélkülöznie az Ágyúsok ellen.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: