• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • King visszatérhet



  Ledley King bízik benne, hogy már szerdán, az Arsenal ellen pályára léphet. Felépülése a BL-szereplésért harcoló Tottenham Hotspurnek is jól jönne.

  A Spursnek muszáj lesz odaérnie a negyedik helyre, ha sikeresként szeretné elkönyvelni ezt a szezont. Az FA Kupa megnyerésében már nem bízhatnak, hiszen tegnap a Portsmouth búcsúztatta őket a sorozat elődöntőjében.

  Jelenleg a Manchester City birtokolja a negyedik pozíciót, és úgy tűnik remek formában van a csapat, hiszen előtt a Burnleyt ütötte ki 6-1-re, majd a legutóbbi fordulóban 5-1-re verte a Birmingham Cityt.

  A Tottenham szerdán egy pontra felzárkózhat a manchesteriek mögé, de ehhez nagy riválisát, az Arsenalt kellene legyőznie.

  Úgy tűnik, a csapat végre újra számíthat majd 29 éves védőjére, Ledley Kingre, aki februári combsérülése óta nem volt bevethető állapotban.

  A fővárosiak mestere, Harry Redknapp minden bizonnyal örülne a bekk felépülésének, hiszen Niko Kranjcart sérülés, Wilson Palaciost pedig eltiltás miatt kell nélkülöznie az Ágyúsok ellen.

  Forrás: TEAMtalk.com




  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások



  További cikkek: