• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Di Matteo minőségi játékosokat akar  Roberto Di Matteo vezetőedző szerint a West Bromwich Albionnak csak akkor van esélye megragadni a Premier League-ben, ha jól erősít.

  A Doncaster Rovers 3-2-es legyőzésével a birminghamiek átlépték a százgólos álomhatárt ebben a szezonban, de ami ennél is fontosabb: visszajutottak az élvonalba.

  Di Matteo mindössze két éve van az edzői pályán, de máris elmondhatja magáról, hogy feljuttatott egy csapatot a világ egyik legerősebb bajnokságába, a Premier League-be.

  Az olasz mester azonban nem elégszik meg ennyivel, szeretné megakadályozni, hogy a WBA továbbra is fel-le hullámvasutazzon az első- és másodosztály között.

  “Itt az első eredménye a kemény munkának, amit két éve végzek az asszisztensemmel, Eddie Newtonnal. Nagyon jó érzés a siker” – kezdte a korábbi MK Dons-mester.

  “A labdarúgás azonban olyan, hogy minél előrébb lépsz, annál nehezebb dolgod van. Bevallom, még nem kezdtem el a felkészülést a Premier League-re.”

  “Ez nem jelenti azt, hogy nem várom az új kihívást. Én is tűkön ülök, mint mindenki más a klubnál. A West Brom nem egy olyan csapat, amelyik a szerencsére bízza az -átigazolásokat, a játékosvásárlást mindig aprólékos előkészületek előzik meg.”

  “Folyamatosan figyelünk játékosokat. Kimondott célpontunk még nincs, de folyamatosan tisztul a kép.”

  “Az egyik legfontosabb dolog, hogy megtartsuk a legjobb játékosainkat, mint például Graham Dorranst. A másik pedig, hogy minőségi futballistákkal erősítsünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: