• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp: “Nem fogunk kiesni”  Harry Redknapp szerint a Tottenham Hotspur elég erős és stílusos csapat ahhoz, hogy elkerülje a kiesést.

  A Spurs szörnyen kezdte a szezont, ezért is döntött úgy a vezetőség, hogy meneszti Juande Ramost és Redknappet ülteti a helyére. Az edzőváltás remek döntésnek bizonyult, hiszen a mester eddigi két meccsén hat gólt lőtt a csapat és négy ponttal gazdagodott.

  A korábbi Portsmouth-menedzser nyilatkozatában megdicsérte csapata védelmét, mely szerinte sok gondot okoz majd hétvégén a Liverpoolnak.

  A csapatkapitány, Ledley King valószínűleg visszatérhet a védelem tengelyébe Jonathan Woodgate mellé, hogy megpróbálják megakadályozni többek között a volt Tottenham-csatár, Robbie Keane rohamait.

  “Múlt hétvégén muszáj volt nyernünk a Bolton ellen, az Arsenal ellen pedig nagyon fontos egy pontot szereztünk. Nagyon nehéz meccs lesz a Liverpool elleni, de jó esélyekkel indulunk.” – mondta Redknapp.

  “Ledley egy fantasztikus középhátvéd, főleg, ha teljesen egészséges. Woodyval remek párost alkotnak, remélhetőleg ők ketten játszanak majd a Liverpool ellen is.”

  “Az Arsenal elleni egyenlítés felért egy győzelemmel és ezt mindenki így gondolja. Bárkivel beszéltem, mindenki a fellegekben járt az örömtől, a játékosok is és a szurkolók is.”

  “Jelenleg mindannyiunknak a bajnokság a legfontosabb. Minden más csak ráadás. Először ki kell rántanunk magunkat a bajból, a kupákkal csak utána szabad foglalkozni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: