• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hughes: “Jo jobb játékosként tér majd vissza”



    A Manchester City menedzsere, Mark Hughes szerint Jo jobb játékosként tér majd vissza a csapathoz az Evertontól.

    JoA 17 millió fontért igazolt brazil játékos nagy reményekkel érkezett a City of Manchester Stadiumba, de nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket.

    A támadót januárban kölcsönvette az Everton, ahol eddigi öt meccsén három gólt szerzett, amivel visszavágot a kritikusoknak, akik szerint a Premier Liga már túl magas szint neki.

    A Citynél Craig Bellamyval, Valri Bojinovval és Daniel Sturrdge-dzsel kellene megküzdenie a csapatbe kerülésért, ezért Hughes szerint az a legjobb neki, ha egy ideig máshol gyűjt tapasztalatot.

    A walesi mester biztos benne, hogy a Stolverkosoknál töltött idő alatt sokkal jobb játékossá fog válni.

    “Azért engedtem el annak idején, mert úgy éreztem, idén nem jutna elég lehetőséghez nálunk.” – mondta Hughes.

    “Minden, amire szüksége van az a Premier Ligás tapasztalat. Arra számítok, hogy ez alatt a pár hónap alatt minden képessége sokat fejlődik, ami ahhoz kell, hogy Angliában is megállja a helyét.”

    “Ez a bajnokság sokkal keményebb és gyorsabb, mint amihez eddig hozzászokott. Úgy érzem, nálunk nem tudta felvenni a ritmust.”

    “A legtöbb támadó játékos nehéznek találja a Premier Ligát, ez a helyzet Andrej Arsavinnal is. A Premier Liga sokkal intenzívebb, mint bármelyik másik bajnokság.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: