• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Vela nem térne vissza az Arsenalhoz!  >A Real Sociedad elnöke, Jokin Apperibay szerint Carlos Vela nem térne vissza az Arsenalhoz.
  Carlos VelaApperibay Londonba utazott nemrég, hogy tárgyaljon az Arsenallal, amely birtokolja a játékos tulajdonjogának 50%át, valamint 4 millió eurós visszavásárlási opciójuk van rá.
  Apperibay elismerte, hogy az Arsenal aktiválná a visszavásárlási záradékot, viszont a tavaly 16 gólt szerző mexikói elmondta neki, hogy nem akarna visszatérni.
  “Szerencsések vagyunk, mert a játékos maradni akar, és ez fontos a Real Sociedadnak.”
  Az elnök elmondta azt, hogy a 2 klub még nem jutott egyezségre a játékost illetően, aki 2005ben érkezett az Arsenalhoz gyerekkori klubjától, a Guadalajaratól.
  Apperibay viszont kevésbé bizakodó Claudio Bravo megtartását illetően, és elismerte, hogy a csapat előrehaladott tárgyalásokat folytat a chilei válogatottat illetően.
  A katalánok leigazolták Andre Ter Stegent a távozó Victor Valdes helyére, de még kell valakit hozzanak Jose Manuel Pinto helyére, aki szintén távozik.
  Apperibay szerint a csapatok már megegyeztek pár dologban, és elmondta, hogy reméli azt, hogy az átigazolás része lesz Jonathan Dos Santos kölcsönvétele, akit a Real akart leigazolni múlt nyáron.

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: