• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Barcának jótt tett madridi siker  Sylvinho elmondta, a Barcelona nagyon pozitív hangulatban készült a Chelsea elleni BL-elődöntő visszavágójára a Real Madrid elleni 6-2-es siker után.

  SylvinhoHiába azonban a nagy önbizalom, Pep Guardiola nehéz feladat elé néz a cspat összeállítását illetően, mivel Carles Puyol sárga lapjai miatt eltiltását tölti, Rafael Márquez pedig a két csapat első meccsén sérült meg. Ráadásul Thierry Henry játéka még mindig kérdéses.

  A Barca hazai pályán tehát képtelen volt gólt szerezni a Kékek ellen, de a hétvégi El clásicót figyelembe véve minden okuk megvan a bizakodásra, hiszen a Real Madridot a saját otthonában verték 6-2-re.

  “A Real ellen elért nagy győzelem plusz motivációt és önbizalmat ad az egész csapatnak” – mondta az Arsenalt is megjárt bekk.

  “Mentálisan sokat segített nekünk az a mérkőzés. Nem mintha amúgy motiváltatlanul lépnénk pályára egy BL-elődöntőn, de a hétvégén elért eredmény nagyon pozitív hatással volt ránk.”

  “Puyol elvesztése természetesen rosszul érint minket, csakúgy, mint Márquez sérülése, de ez már a menedzserre tartozik.”

  “Még nem tudjuk, hogy ki fogja pótolni őket, ezt Pep Guardiolának kell megoldania. Akárki is játsszon, az biztos, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért.”

  “Készen állunk a kihívásra, bárki is lépjen pályára a védelemben.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: