• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Dembele:A Tottenham a kicsiket is le kell győzze!  A belga elmondta, hogy a csapat minden meccsen motivált kell legyen, nem csak a nagyok ellen.Dembele
  A Spurst londoni riválisa lepte meg szombaton, mivel 3-0ra legyőzte őket a White Hart Lane-en, és a belga Dembele kiemelte azt, hogy AVB csapata jobban kell majd koncentráljon.
  “A nagy csapatok, akik bajnokok akarnak lenni, meg kell nyerjék a kis meccseket is,”mondta Dembele.
  “Ez jelenti a különbséget, mivel ha a legjobb 4-ben akarsz lenni, akkor meg kell nyerd ezeket a meccseket is.
  “Könnyebb a nagyok ellen motiváltan pályára lépni. Ha nagy csapat akarunk lenni, akkor az ilyen meccseken is kell koncentráljunk. Ez mentális dolog, így kell beszéljünk erről, és mindegyikünk fókuszált kell maradjon.
  “Nagyon sok olyan emberünk van, akik meg tudják változtatni a meccset, de mindenki tudja azt, hogy nehéz szezonunk lesz.
  “Amikor a West Ham szintű csapatok ellen játszol, nagyon óvatos kell legyél. Ők más stílusban játszanak, de ez a Premier League. Lesznek ilyen napok is, így szégyen az, hogy az ilyen meccsekre nem voltunk felkészülve.
  “A 2.félidőben nagyon fáradtak voltunk, és nem volt erő a játékunkban. Szégyenteljes ez, mivel ha jó szezont akarunk futni, akkor az ilyen meccseket is meg kell, hogy nyerjük.”
  Dembele az elmúlt nyáron érkezett a Fulhamtől, és reméli, hogy a válogatottal ki tud majd jutni a 2014es VB-re.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: