• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jones: A MU a BL-ben kell legyen!  A védő aláhúzta azt, hogy milyen fontos a BL nekik, mivel itt a legjobbak ellen játszhatnak, és minél hamarabb vissza akarnak térni.
  JonesMario Mandzukic, Thomas Muller valamint Arjen Robben gólja elnyomta Patrice Evra gólját, így a Bayern 4-2-vel ment tovább.
  Jones szerint a legjobb csapat ejtette ki őket, de örült az esélynek, és kiemelte, hogy nagyon fontos a csapatoknak az, hogy erős csapatok ellen játszanak.
  “Nagyszerű ez. A United a BL-ben kell legyen,”mondta a MUTV-nek.
  “Nem sokszor jönnek ilyen éjszakák. Az olyan csapatok ellen akarunk játszani, mint a Bayern;ha a legjobbak ellen akarsz megmérkőzni, akkor ellenük kell játssz. Az én szememben a Bayern a legjobb.
  A United várhatóan nem jut a BL-be, először az 1995-1996os szezon óta, mivel most 7 pontra vannak az Arsenaltól, viszont Jones mindenkit biztosított, hogy ez csak egy rövid szünet lesz.
  “Ez rossz most, mivel nem jött össze, de ha visszagondolunk a szezonra, akkor láthatjuk, hogy milyen meccseket nyertünk meg.
  “De harcolunk a szezon végéig, mivel az ilyen esték elég ritkák, és biztosak akarunk lenni abban, hogy mindent megtettünk idén.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: