• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rodgers: A Liverpool nem fél a Citytől!



    Manuel Pellegrini csapata megnyerte mind a 8 otthoni meccsét, eközben pedig 6 gólt rúgott az Arsenalnak és a Tottenhamnek is, és a vezetőedző szerint a City csak elveszteni tudja a bajnoki címet ezzel a kerettel.Brendan Rodgers
    Az előző szezon 2.helyezettje 100%-os otthon, 8 meccs után, amelyeken 35 gólt szerzett, ebből 6ot a Tottenham és az Arsenal ellen.
    Rodgers, akinek csapata jelenleg vezeti a bajnokságot, szerint a csapata magabiztos, és magabiztosan utaznak a Cityhez.
    “Félelem nélkül jöttünk ide, “idézte Rodgerst a The Guardian.
    “Jók voltunk a City ellen a tavaly, otthon és idegenben is. 2 döntetlent játszottunk, és mindkét meccset meg kellett volna nyerjük, de most is nagy tisztelettel kezeljük őket. Úgy gondolom, hogy ezzel a kerettel ők csak elveszteni tudják a bajnoki címet.
    “Odamegyünk, és agresszívan nyomni fogunk. 23 lövésünk volt a Cardiff ellen is, és a Citysek láthatták a Cardiff és a Tottenham ellen azt, hogy tudunk gólokat szerezni. (A Pool 5-0-ra nyert a Tottenham ellen)”
    Rodgers nincs elragadtatva attól, hogy újra vezetik a bajnokságot Karácsonykor, először a 2008-2009-es szezon óta, mivel tudja azt, hogy a csapat a legutóbbi 4 alkalomból, amikor vezetett Karácsonykor, 3 alkalommal nem nyert semmit a szezon végén.
    “Úgy gondolom, hogy minden csapatnak van esélye a bajnoki címre.
    “A Premier League nem csak a Liverpoolból és a Manchester Cityből áll. A Tottenham és a Manchester United is harcolni fog, míg az Everton és az Arsenal is jó focit játszik, így éles lesz a bajnoki címért vívott harc.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: