• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ledley maradna a Cardiffnál



    Joe Ledley az átigazolási pletykák ellenére nem gondolja, hogy már nem fog több meccsen pályára lépni a Cardiff Cityben.

    Joe LedleyA walesi fővárosban sokan attól tartanak, hogy a Plymouth Argyle elleni bajnoki volt Ledley utolsó meccse, melyet kedvenc csapatukban játszott.

    Több Premier Ligás csapattal, például a Newcastle Uniteddel, az Evertonnal és a Stoke Cityvel is szóbahozták a szélsőt, de ő elmondta, továbbra is mindent megtesz csapata sikeréért és csak a Reading elleni FA Kupa-meccsre koncentrál.

    “Sem az ügynököm, sem a klubom nem mondott olyasmit, hogy bárki ajánlatot tett volna irántam, így nem gondolom, hogy a Plymouth elleni volt az utolsó meccsem a Cardiffban.” – mondta Ledley.

    “A szerződésemből még 18 hónap hátra van. Mindig is az volt az álmom, hogy a Premier Ligában szerepelhessek a Cardiff színeiben, ez azóta sem változott. Jól játszunk és jó helyen állunk a bajnokságban, így minden energiámmal a csapat sikerére koncentrálok.”

    “A játékosok úgy érzik, ez lesz az a szezon, amikor magasabb szintre léphetünk. A csapat sokat erősödött az elmúlt néhány évben.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: